WEDDING PLANNING AND DECORATING STUDIO

lithuania and worldwide
No. +370 612 02010
+370 647 04466

IDĖJOS VĖLYVO RUDENS VESTUVĖMS

“Prestige Idea”  ragina neišbraukti vėlyvo rudens iš vestuvių kalendoriaus.  Nuo medžių krentantys geltoni lapai, prisirpusios mėlynųjų vynuogių kekės, klevo ir beržo skleidžiamas kvapas… Ko daugiau reikia romantiškai aplinkai sukurti?

Aišku, rudenį oras sunkiau prognozuojamas nei šiltuoju sezonu, todėl planuoti vestuvių ceremoniją gražiame rudeniniame sode ar parke gali būti rizikinga. Tačiau rudens sezono elementus galite puikiai panaudoti dekoruojant ir uždaroje patalpoje išsirinktą pokylio vietą – restoraną ar kavinę.

Rudens vestuvių dekoro spalvų paletė – itin turtinga: raudona, geltona, žalia spalvos ir įvairūs atspalviai nuo dramblio kaulo iki šokolado, ar švelnios persikų spalvos ir sodrios oranžinės.  Rudens sezonas suteikia galimybę originaliai dekoruoti vestuvių šventę ir įvairių spalvų gėlėmis: chrizantemomis, astromis, rožėmis.

Švelnūs pasteliniai atspalviai puikiai derės su auksu. Pavyzdžiui, galimi tokie deriniai kaip geltonos, aukso, baltos, dramblio kaulo ir aukso ar rožinės, aukso ir šokolado spalvų. Lapkričio ir gruodžio mėnesiais  vyksiančių vestuvių dekorui itin tinka violetinės ir sidabro spalvos sąskambiai. 

Pokylio vieta ir stalai atrodys įspūdingai, dekoravus atitinkamų spalvų šilko staltiesėmis. Centrinius stalus galima papuošti natūralios gamtos elementų – lapų, gilių girliandomis. Dekorą išmoningai papildys ir didelės oranžinės, geltonos, rudos ir raudonos spalvos žvakės, papuoštos dideliais blizgančiais kristalais, auksinėmis juostomis ar cinamono lazdelėmis.

Ruduo – grybų ir vynuogių derliaus sezonas, todėl rekomenduojame grybus įtraukti į karštųjų patiekalų ir užkandžių sudėtį.  Rudens sezono išskirtinumą akcentuos ir vestuvių svečiams patiekti įvairūs raudoni vynai.

Desertui galite rinktis lapelių formos šokoladinius saldainius ir karamelizuotus obuolius. Vietoj tradicinio balto vestuvių torto galite užsisakyti tortą, puoštą švelniai kremine spalva ar visiškai dengtą tamsaus šokolado glaistu ir riešutais, šviežiais apelsinais ar marcipaniniais saldainiais.

velyv-rud-2


You are here: BLOG IDĖJOS VĖLYVO RUDENS VESTUVĖMS